Gegevens wijzigen

Op uw Vispas staan uw naam, adres, geboortedatum, lidmaatschapsnummer en de vereniging waarvan u lid bent. Indien één of meer gegevens niet kloppen, verzoeken wij u ons zo spoedig mogelijk via onderstaand formulier de juiste informatie te sturen. Zo kunnen wij er voor zorgen dat uw juiste persoonlijke gegevens op uw VISpas staan en/of u uw Vispas op tijd in huis heeft.

Bent u lid van meerdere verenigingen en heeft u om die reden meer dan één Vispas, dan kunt u deze lidmaatschappen bij Sport Visserij Nederland laten samenvoegen op één Vispas. Een bijkomend voordeel is, dat u slechts éénmaal de landelijke afdracht betaalt wat u een flinke beparing oplevert.

Kortom:
* Dubbele afdracht vraagt u terug bij Sport Visserij Nederland.
* Voor wijziging van foutieve gegevens op uw Vispas gebruikt u onderstaand formulier.

Alvast bedankt!
Foutmelding