Informatie

Reünie oud-jeugdleden en (oud-)jeugdbegeleiders


Begin 2001 is de jeugdafdeling van H.S.V. 'De Leede' opgericht en binnen enkele jaren was er een jaarprogramma met uiteenlopende activiteiten voor (beginnende) jeugdvissers uit de gemeente Teylingen en omgeving. Alhoewel tijden zijn veranderd, plukken we vandaag de dag nog de vruchten van dat succes. 22 jaar later is er nog een reden om iets te vieren: H.S.V. 'De Leede' bestaat 75 jaar. De hoogste tijd voor een reünie van oud-jeugdleden en jeugdbegeleiders! 
Benieuwd hoe deze onvergetelijke dag is verlopen? Een verslag van Peter Duijnhoven, één van de oprichters van de jeugdafdeling, vind je HIER

Wanneer? 
Zaterdag 10 juni 2023

Voor wie? 
  • Oud-jeugdleden van H.S.V. 'De Leede' (18 jaar en ouder)
  • Jeugdbegeleiders die actief waren of nog steeds actief zijn voor onze HSV 

Wat? 
Een gezellige dag met een gevarieerd programma - zie hieronder - waarin we terugblikken op de vele leuke jeugdactiviteiten en natuurlijk mooie vangsten.

TijdstippenActiviteit
Locatie
  8:00 - 12:30 uur

Koppelwedstrijd oud-jeugdleden*
De Ringsloot (nabij Oude Vuilnisbelt) te Sassenheim
(onder voorbehoud van wijziging)
14:30 - 17:00 uur
Boottocht met roofvis- en karperclinics
De bekende Warmondse wateren
17:00 - 20:00 uur
Barbecue
20:00 - 23:00 uur
Feestavond 
Gebouw van de Warmondse IJs- en Skeelerclub

* Indien je niet in het bezit van een VISpas bent, regelen wij de schriftelijke toestemming voor deze dag. Lees voor meer informatie het wedstrijdreglement. 

Aanmelden voor deelname
Om de organisatie van deze feestdag in goede banen te leiden, dien je je aan te melden. Je hoeft niet de hele dag (lees: aan alle activiteiten) deel te nemen maar dat mag natuurlijk wel.

Oud-jeugdleden
Ben je jeugdlid van H.S.V. 'De Leede' geweest en wil je deelnemen aan één of meerdere activiteiten van de reünie? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier
We vragen een geringe bijdrage van 10 euro per persoon voor deze geheel verzorgde dag. De bijdrage betaal je direct bij aanmelding via iDeal. Hiervoor krijg je een leuk aandenken en goed gevulde goodiebag. 

(Oud-)jeugdbegeleiders en andere genodigden
Je bent van harte welkom als toeschouwer en/of coach bij de koppelwedstrijd oud-jeugdleden en natuurlijk als deelnemer van de activiteiten. Deelname is voor jou gratis als waardering voor jouw inzet en/of (financiële) steun voor onze vereniging. Je meldt je aan via het aanmeldformulier overige genodigden

Uiterlijk 3 juni ontvang je een e-mail met meer informatie over de verschillende activiteiten. 

Graag tot ziens op zaterdag 10 juni.

Bas, Caroline, Frank, Jacques, Jan-Willem en Peter