Informatie

Koppelwedstrijd junior-senior

Jaarlijks vindt de koppelwedstrijd junior-senior plaats. Dit jaar op zondagochtend 27 augustus 2023. Na afloop van deze wedstrijd is tijdens een gezellig samenzijn tevens de prijsuitreiking van de jaarlijkse jeugdcompetitie.

Deelname staat open voor jeugd- en seniorleden met een familielid of vriend/kennis
Elk jeugdlid van onze vereniging mag zelf bepalen met wie hij/zij aan de wedstrijd deelneemt. Met je vader of je moeder, opa of oma, oom of tante, ander familielid of een kennis of vriend. De senior hoeft niet per se lid te zijn van onze vereniging. De senior moet wel 23 jaar of ouder zijn! Daarnaast kan natuurlijk ook een seniorlid van onze vereniging met een jeugdvisser met een leeftijd t/m 22 jaar aan de wedstrijd deelnemen. De junior en senior zitten naast elkaar met maximaal 2 meter tussenruimte. Samen proberen jullie zo veel mogelijk stuks en gewicht vis te vangen.

Wedstrijdreglement
De puntenverdeling is hetzelfde als bij de jeugdcompetitie. Voor meer wedstrijdinformatie verwijzen wij naar het wedstrijdreglement


Zelf regelen: lokvoer en aas
In tegenstelling tot bij de wedstrijden van de jeugdcompetitie dienen alle deelnemers aan de koppelwedstrijd zelf voor voldoende lokvoer en aas te zorgen. Vergeet dit niet te regelen anders heb je op de wedstrijddag een probleem!

Wedstrijdlocatie

Verzamelplaats is zoals gebruikelijk om 8.00 uur op de Gemeentehaven te Warmond alwaar de loting zal plaatsvinden. Hierna vertrekken wij gezamenlijk naar wedstrijdlocatie.

Aanmelden verplicht: voor 20 augustus aanstaande
Om alles in goede banen te kunnen leiden, is het noodzakelijk dat het aantal deelnemende koppels vooraf bekend is. Derhalve is aanmelden voor deze wedstrijd verplicht, en wel voor 20 september. Dit kan dit keer heel eenvoudig door het invullen van het aanmeldformulier.

Na afloop: prijsuitreiking jeugdcompetitie 2023 + koppelwedstrijd J-S
Onder het genot van een hapje en drankje zullen om circa 12.30 uur de prijsuitreikingen van zowel de jaarlijkse jeugdcompetitie als voornoemde koppelwedstrijd junior-senior plaatsvinden. Elke deelnemer/koppel mag een leuk hengelsportartikel van de goed gevulde prijzentafel kiezen.