Vijvers park Endepoel II

Door H.S.V. “De Leede” ingebracht in de Federatieve Lijst van Viswateren van Sportvisserij Midwest Nederland.

De vijvers in en de ringsloot om het park in de Endepoel II, kadastraal bekend Warmond Sectie D nr. 4581 (gedeeltelijk);

In dit water mogen alle mensen vissen die in het bezit zijn van een (tijdelijke) VISpas / VBL van verenigingen die zijn aangesloten bij de hiervoor genoemde federatie.
Deze verenigingen zijn o.a. de Sikkense Hengelsportvereniging (Sassenheim), HSV De Arnoud (Noordwijkerhout), HSV De Sportvisser (Noordwijk), HSV Rijnsburg, HSV Vitoge (Nieuwkoop), de Amsterdamse Hengelsport Vereniging (AHV), HSV Haarlem !