Start najaar/wintercompetitie 2018

Maandag, 29 oktober 2018

4 november a.s. start onze jaarlijkse gezellige wintercompetitie 2018-2019, inclusief de Kerstwedstrijd, met de deelnemers vissen we om de 2 (soms 3) weken op zondag onze wedstrijden op diverse wateren waar, door ervaring, zelfs in de winter redelijk tot goed gevangen wordt. Er wordt ruim van te voren kenbaar gemaakt waar we gaan vissen met de eventuele wind zoveel mogelijk achter ons. Dus wanneer je mee wilt vissen en dit nog niet doorgegeven hebt aan ons, doe dit dan zsm via info@hsvdeleede.nl met vermelding van je telefoonnr zodat we alle info kunnen "Whatsappen". Opgeven kan ook via het wedstrijd aanmeld formulier op onder het hoofdstuk [Wedstrijden].