Voorhout, 12 januari 2020

Betreft: Uitnodiging Algemene Vergadering en Nieuwjaarsborrel
Aan: alle leden

Geacht lid,

Het bestuur van Hengelsportvereniging De Leede nodigt haar leden van harte uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering en aansluitend de Nieuwjaarsborrel op dinsdag 21 januari 2020 aanvang 19.30 uur in het Clubhuis van zwemvereniging De Columbiaan, Leidsevaart 4 2215RE Voorhout. Tussen beide activiteiten hebben wij een gast die komt vertellen over het Waterschap.

Het jaarverslag kunt u bij mij via e-mail opvragen. Voorafgaand aan de vergadering liggen de financiƫle stukken ter inzage.

Om er zeker van te zijn dat wij voldoende vergaderstukken, hapjes, drankjes en stoelen in huis hebben ontvangen wij graag uw aanmelding via deze link https://datumprikker.nl/pwxhhw4eha3r2egq
Neem uw VISpas 2020 mee als bewijs van uw lidmaatschap. Alvast bedankt!

Graag, tot dan!

Hartelijke groet,