Lidmaatschap

Als lid van H.S.V. 'De Leede' krijgt u een persoonlijke VISpas van onze vereniging. De VISpas is vrijwel altijd wettelijk verplicht om te kunnen vissen. Tezamen met de bijbehorende Lijsten van Viswateren mag u met deze VISpas in circa 85-90% van de Nederlandse wateren vissen met twee hengels ongeacht de aassoorten!

Voordelen lidmaatschap

Als lid van onze vereniging kunt u met uw bewijs van lidmaatschap (VISpas) deelnemen aan alle activiteiten zoals viswedstrijden die door onze commissies worden georganiseerd. 

Onze jeugdleden kunnen deelnemen aan cursussen, praktijkdagen, wedstrijden en speciale activiteiten zoals een jeugdvisdagen die onze jeugdcommissie organiseert. Zie hiervoor de betreffende links op deze site! Hartstikke leuk om aan deel te nemen. En leerzaam. Want goed leren vissen doe je tenslotte bij een hengelsportvereniging!


      


Aankoopprijs (Voorlopig*) Bewijs van Lidmaatschap:

Soort lidmaatschap Leeftijd 2)
Aankoopprijs3)
Jeugd B 0 t/m 13 jaar

€ 12,00

1) Uw persoonlijke VISpas zit bij het lidmaatschap inbegrepen.
Jeugd A 14 t/m 17 jaar

€ 20,00

2) Leeftijd op 1 januari van het jaar
Senioren 18 t/m 64 jaar

€ 27,00

3) Exclusief € 5,00 administratiekosten. Eenmalig als u lid blijft.
65 plus 65 jaar en ouder

€ 24,00

Het contributiejaar loopt van 1 januari t/m 31 december

Bovenstaande bedragen zijn exclusief € 5,00 administratiekosten wanneer u met een acceptgiro betaalt.
Bij automatische incasso van uw contributie komen er geen extra kosten bij en scheelt u dat dus € 5,00.

Lid worden?

Wilt u lid worden van onze hengelsportvereniging? Dit kan heel eenvoudig bij één van onze verkooppunten. Na betaling van de kosten van uw lidmaatschap ontvangt u een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap en de bijbehorende Lijsten van Viswateren waarmee u direct kunt gaan vissen. U kunt uw lidmaatschap ook online aanvragen, zie de button 'lid worden'. Na betaling van de kosten voor lidmaatschap kunt u direct een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap uitprinten